Suzuki Swift Sport 2017: iltansa IAA – turbovoimaa myrkkyä Suzi

Kaikkea ei pääse ulos Suzuki IAA ensi Swift Sport. Mutta ainakin tämä: Lean 140 hv tavata jopa ohuempi 1045 kg. Banzai!

Suzuki Swift Sport 2017: IAA debyytti huippumalli Swift ohjelmaa
Suzuki Swift Sport 2017: IAA debyytti huippumalli Swift ohjelmaa

Lähde: SB-Media | Guido ten Brink

Frankfurt - Kuka enää mahdu leikkipaikka ja täytyy voittaa millään läpimurti taas Autoquartett tietää: ajo voi myös vain olla hauskaa, ilman superlatiivit. Tämä ei vaadi korvaamaton unta urheiluautoja tai moottoroidut edustajia farmariautot. Ketterä, kevyt pieni auto hieman lisävoimaa on liian hauska mutkan - ja on edullinen.

Tällaisia ​​autoja saat Suzuki yli 30 vuotta. Selvää, että siellä on urheilua versio uudesta Swift uudelleen. Joka tekee paljon erilainen kuin suora edeltäjä. 1,6 litran imuri, jossa on 136 hv on tullut tiensä päähän.

Enemmän tehoa, enemmän vääntöä

Suzuki Swift Sport 2017: sisustus. Urheiluistuimet ja alumiini polkimet kuuluvat Suzuki Swift Sport 2017: sisustus. Urheiluistuimet ja alumiini polkimet kuuluvat Lähde: SB-Media | Guido ten Brink sijaan rakentaa Suzuki 140-hevosvoimaa turboahdettu 1,4 litran uudessa Swift Sport. Momentti kasvaa, jonka koneellinen ilmanvaihto verrattuna edelliseen 160 Newton metriä 230 Newton metriä. Tämä johtuu 2500-3000 r / min. Ahtopainetta lentäjä voi saada ajotietokone. Kuusivaihteinen vaihteisto siirtää valta etupyörät.

Iso plussa on nykyinen Suzuki Swift arkkitehtuurin urheilu kehittäjille: Kun Ignis ja Baleno punnita uusi Swift todella vähän. 840 kiloa se on tyhjä ja kuivaa perusmalli. Valmis kulkemaan, niin täynnä nestettä, ja niissä on 75-kg: n vakio tulee Uuden Suzuki Swift Sport 1045 kiloa.

85 kiloa vähemmän kuin ennen, vaikka viisi kolmen sijaan ovea - hieman enemmän tehoa ja merkittävästi enemmän vääntöä. Saat hauskaa, teho-painosuhde: 7,46 kiloa hevosvoimaa. Hyvä kiloa tai enemmän kuin vain päättynyt Ford Fiesta ST. Suorituskyky ei vielä julkaistu Suzuki, yhdistetyn polttoaineen kulutus 5,5 l / 100 km. Jokainen, joka tuntee nykyisen Suzuki paletissa valkoinen: Voit ajaa valolla autoja läheisyydessä normaaliarvoja. Mutta kuka ostamassa urheiluauton.

Käynnistäminen uuden Swift Sport suunnittelee Suzuki keväällä 2018th Edellisen kustannukset 18500 euroa. Uuden maita luultavasti vain sen yläpuolella.

Like this post? Please share to your friends: