Logot autonvalmistajat ja niiden merkitykset: Osa 1 – merkitys auton logot

Tähdet, timantit, esteratsujen: logot autonvalmistajat näyttämään helpolta - joskus ne kertovat monimutkaisen tarinan. Kerromme mielenkiintoisin.

Mitä vertauskuvat valmistajien keskimääräinen selitämme merkitys kuuluisan auton logot
Mitä vertauskuvat valmistajien keskimääräinen selitämme merkitys kuuluisan auton logot

Lähde: Modestas Urbonas kautta Unsplash.com (CC 3.0) ja valmistajat

Klikkaa tästä toisesta osasta automme logon historiaa.

Berliini - Jumping hevonen, koska merkitys on edelleen huppu. Voima, nopeus ja armo ilmentää tunnus Ferrari ja Porsche - joka sopii sekä tuotemerkkejä. Mutta mitä oikeastaan ​​kolme timantteja Mitsubishin hännän tarkoittaa? Kahdessa artikkelit selittää merkitys kuuluisan auton logot - ja mitä Ferrari ja Porsche todella yhdistää kanssa hevonen. Ensimmäinen osa: Alfa McLaren.

Alfa Romeo: logo tuotemerkin ei ole muuttunut 1972 ja 2015 Alfa Romeo: logo tuotemerkin ei ole muuttunut 1972-2015 Lähde: Alfa Romeo

Alfa Romeo - Käärme ja lapsi

Monien mielestä on riittävän vaikeaa tunnistaa komponentit Alfa Romeo tunnuksen oikein. käärme nielee miekka tai syödä niitä yksi punainen muodossa? Ja mitä miellyttää Englanti lippu jäljellä sitä tehdä?

Tässä on vastaus: Total esittää Alfa logolla vaakuna kaupungin Milano (Vasen) ja Visconti (Oikea), joka hallitsi siellä pitkään. Vaakuna Milanon näkyy väreissä kansalaisten (punainen) ja viljelijät (valkoinen) Kristuksen ristillä. Merkitys ja alkuperä Visconti vaakuna ovat kiistetty. On kuitenkin yleensä oletetaan, että käärme ihmiset - monet myös puhuvat lapsi - ei syö, mutta synnyttää.

Säätiön vuonna 1910 Alfa Romeo otti logo kotikaupunki. Vuodesta 1972-2015 ei tehty muutoksia sen. Vain uuden Giulia, logo uudistettiin.

Neljä rengasta Audi logon vielä seistä neljä tavaramerkkiä Neljä rengasta Audi logon vielä seistä neljä tavaramerkkiä "auto unionin": DKW, Wanderer, Horch ja Audi Lähde: Audi

Audi - neljä rengasta, neljällä tuotemerkillä

Tarkoitetaan tässä logo on osa Saksan Auton Fanit perustiedot: neljä rengasta Audi logon edustavat Neljä automerkit Horch, DKW, Vaeltaja ja Audi. Kesäkuussa 1932 brändi tuli auto unionin yhdessä.

Toisen maailmansodan jälkeen Itä-Saksan osa unionin "Sachsenring auto toimii Zwickau VEB" oli lopulta ja rakensi Trabant. Länsi-Saksan osa oli osti Volkswagen vuonna 1964 yhdistyivät vuonna 1969 NSU AG ja edistää kuten Audi AG tänään neljä rengasta Auto Union.

BMW - Valko-sinistä tai sininen ja valkoinen?

Monet puhuvat BMW potkuri, mutta oli vain mainonnassa. Esitteessä ja lentokoneen moottorin 1919 kääntyi BMW-powered virtansa potkuri ja maalattu valkoinen sininen logo Bayerische Motoren Werke. 1923 oli ensimmäinen kerta ajoneuvoon, moottoripyörä "R32", käytetty. Kuitenkin, siellä oli itse tunnus jo 1917. potkurin myytti viljeltiin loppuun 20s BMW:.

Myytti BMW potkurin Vasta myöhään 20s. Logon oli aikaisemmin Myytti BMW potkurin Vasta myöhään 20s. Logon oli aiemmin Lähde: BMW todellisen merkityksen? Väliaikainen ratkaisu: yksityinen yritys oli käyttöä Tunnus Baijerin, mukaan lukien sen lipun, kielletty. Bayerische Motoren Werke halusi käyttää värejä muutenkin ja täytti juuri sen ympäri. Valkoisesta-sininen oli sininen ja valkoinen. Kirkas, eikö?

Citroën - Gear olivat alun

Oikeastaan ​​on vain kaksi koukkua, mutta niiden takana on paljon historiaa. Tähän mennessä kaksinkertainen kulma muistaa Ensimmäisessä tuotteet liikemies André Citroën. Sillä ennenkuin autot hän rakensi vaihteisto. Yksi tunnetuimmista oli Double-V vaihde, sen hampaat Lopuksi Mallina tunnus automerkin olivat. Gears of Citroënin olivat muuten käytettiin myös ohjausyksikkö Titanic, mutta se on toinen juttu.

Ferrari - Sotilaallisessa perinne

Ferrari puolustaa "Cavallino Rampante" (kasvatusaikana hevoset) kuolemaan. Kuka kopioida se, joutuvat vaikeuksiin. Joka sopii sotilaallinen alkuperä symboli.

Enzo Ferrari sai vaakuna kanssa prancing hevosen äiti italialainen hävittäjälentäjä Enzo Ferrari sai vaakuna kanssa prancing hevosen äiti italialainen hävittäjälentäjä Lähde: Ferrari Enzo Ferrari kuvata itseään, hän sai luvan käyttää vaakuna alkaen Contessa Paolina Biancoli, äiti Baron Francesco Baracca. Kuka oli se italialaisena Kampfflieger maalata tasoihin lentueensa ensimmäisen maailmansodan aikana ja tuli kansansankari.

Myös yksikön Enzo veljen Dino, joka kaatui sodassa, oli tämä hevonen. Enzo käytti sitä kanssa keltainen väri kotikaupungissaan Modena lähtien kilpa autoja Scuderia Ferrari. Silloinen ajoi mutta Alfa kilpa-autoja ja niin laskeutui Ferrari Shield 1932 ensin Alfa Romeo 8C 2300mm.

Lamborghini - merkki Härkä

Mikä säteilee enemmän voimaa kuin kasvatus hevonen? Snorting sonni, esimerkiksi. Kuitenkin, legendaarinen vihanpito Enzo Ferrari ja Ferruccio Lamborghini ei ollut syy valita Lambo-heraldinen eläin.

Sillä Automobili Lamborghini Ferruccio valitsi väitetään "Murciélago": Härkä, jotka selvisivät härkätaistelu vuonna 1879 ja armahdettiin. Muuten, tämä valinta myös sovitettu Hänen horoskooppi.

Virallisesti Kiwi oli Swoosh - mutta näyttää Marlboro sponsorointi oli myös rooli. Huomaa kuvio 3 ja 4 Virallisesti Kiwi oli Swoosh - mutta näyttää Marlboro sponsorointi oli myös rooli. Kuten kuvioissa 3 ja 4 Lähde: McLaren

McLaren - NZD ja savukkeet

Eläimet ovat suuri inspiraation autonvalmistajat. McLarenilla tämä on - ainakin virallisesti - toisin. Punainen "swoosh", koska hänen tiedetään fanit, takaisin ensimmäiseen logo -kilpatallissa Bruce McLaren. Uuden-Seelannin oli, joten sen logo osoitti Kiwi.

Nykyisen logon on olla "erittäin kehittynyt" pieninä lintu. Paljon kuitenkin selvää, monet näyttävät Jatkokehitys Marlboro suunnittelun, koristi McLaren kilpa autoja 70 ja 80.

Klikkaa tästä toisesta osasta automme logon historiaa.

Like this post? Please share to your friends: