kontakta fordonsägare med hjälp av nummerplåten

Efter att jag kom allt oftare under de senaste månaderna med ämnet i kontakt, har jag träffat många tips, möjligheter och idéer. Så jag tänkte för mig själv att jag fyller i tid på att skriva en artikel att fokusera olika varianter även vid ett tillfälle. Denna första blogg artikel är avsedd att tjäna andra medlemmar en kort färdplan i ämnet.

Det kan finnas många olika anledningar till varför du vill kommunicera med en fordonsägare på något sätt. Men var att få kontaktuppgifter?

 

Så innehavaren identifiera - jag menar adress och så - är svårt eller innebära stora ansträngningar.

 

Klassiska alternativ

 

Man kan möjligen ha försäkring räknat ut ett trick:

 

Du ringer på hans försäkring säger, och att fordonet, som står parkerad precis framför en, kysste färgen på din stötfångaren. Du har flaggan och vill komma i kontakt med innehavaren. Detta skulle på "motstående" Försäkring sikt. Är bara stress.

 

om registreringskontoret elimineras också. För här policyn gäller. Om du hade tur och hade en vän där, skulle det vara, men fortfarande möjligt. Men inte alla vet vem till Antagningen. :-(

 

Annars skulle det bara vara en juridisk fråga - Advokat / polis - om en verklig händelse av skada föreligger, får du så definitivt kontakt. Men vem vill ha en olycka ännu?

 

Om du av någon annan anledning vill ha kontaktinformation, så det är mycket svårt.

 

MEN

 

Det finns några webbplatser där möjligt. Så åtminstone så långt att du kan söka efter en registreringsskylt - och om den sökta varumärket är registrerat där -} kan du skriva ett meddelande som ska skickas till innehavaren. Jag känner personligen fem av dem:

 

Platt flirt (kfz.de) - gratis

 

Går utan registrering. där du kan söka ett kännetecken hålls enkel sida. De lagrade data (om sådan finns) kommer att visas. Du kan även ange sina egna egenskaper och Användarnamn + e-post. När sedan någon söker, blir han din post.

 

Mailacar.de - gratis

 

Går utan registrering. Du skriver en tagg och kan lägga ett meddelande upp till 255 tecken. Detta sparas 7 dagar. Få dem i tid någon från - då kontakt görs. Varken mer eller mindre ger denna webbplats. Praktiskt - om än med hinder.

 

Nummernschild.de - delvis fria

 

Registrering. För mig personligen bett alltför många personuppgifter när registrerar - även telefonnummer (för kontroll ... ...) Om du är registrerad kan du skapa en fordonsprofil, med upp till 4 bilder, hastighetsprofiler eller bara stoppa registreringsskyltar Sök eller skriva till dem. Locket skrivelse av en identifierare är gratis. För vissa åtgärder du betalar med mynt. Du har några mynt gratis få mer eller mindre unika saker (t.ex. register, fyll profil, ladda upp bild och bjuda in vänner (mynt där sedan men bara för dem som sedan registrerar dig). Man kan också spela mynt med andra medlemmar ,

 

I grund och botten bara kommer att landa ganska snabbt till den punkt där användningsplatsen kostar alltid lite pengar. Jag personligen - - också platsen förvirrande och på något sätt gjort kärlekslös. Och sidan design - väl ok, är en smaksak. är också mycket konstigt att se dig ingen personlig information (namn, e-post, telefonnummer, etc.) mer, mycket kan förändras på grund efter att ha registrerat - mycket användbar fri.

 

pkw-flirt.de - gratis

 

Registrering. Om du har lyckats registrera dig, kan du flirta med andra identifierare. Registret kompliceras av det faktum att "ansökan Utför" -knappen ofta unanklickbar är (är text ovanpå). Det är dumt. Beroende på vilken webbläsare annorlunda. Möjligheterna till samverkan är blygsamma. visuellt inte särskilt tilltalande för min smak. Man måste titta på stopp.

 

platerate.com - gratis

 

Registrering. Visuella och enkla termer min favorit. Registreringen kräver endast indikator, e-post och lösenord. Efter registreringen kan du gå för att leta efter registreringsskyltar, och - i likhet med de andra också vanligt - att komma i kontakt. Även återges grafiskt cool. Andra fordon kan kommenteras, rankad och ansluten till en vänskap funktion. Även en privat och en offentlig anslagstavla är närvarande. En fordonsprofil kan innehålla upp till 100 bilder - detta tilldelas en hållare profil. Du kan skapa ett obegränsat antal fordon. Sammantaget tycker jag platsen mycket väl genomtänkt och cool genomföras.

 

Men gör dig själv, men en bild av de webbplatser som visas här för det här ämnet!

 

slutsats

 

På det hela taget finns några sätt att få att kontakta fordonsägare - de som är användbara i stället för verkliga problem och andra som kommer för privata pass skäl troligen fråga.

 

Om du inte behöver full kontakt med en fordonsägare verkligen brådskande och av goda skäl, kan man försöka sådan portal. Om du bara tur att de sökta egenskaperna är inloggad på en av dessa platser - då är det själv komplicerad situation, som parafrase ovan. Resten måste bestämma själv.

 

Så långt ut min kunskap.

 

Jag hoppas att har presenterat en bra överblick. ?

 

hälsningar

Like this post? Please share to your friends: