Mijn ervaring met “Wij kopen Uw Car”

Hallo motor Talker!

 

In eerste instantie, een Gelukkig Nieuwjaar! Hopelijk hebben jullie allemaal gekomen in beter dan ik! (New Year's Eve met koorts en pijn in het lichaam 's middags naar bed, tot vanochtend halverwege aanspreekbaar) ...

 

Momenteel reclame gebeurt steeds meer op tv "Wij kopen uw auto" (Ik al snel op WKDA). Zoals ik al de vennootschap / gebruikt heb gebruikt, ik wilde mijn ervaring in dit blog artikel te delen. Misschien zal dit u helpen in het geval van een verkoop op.

 

Laten we beginnen tijden. Het is het jaar 2014, december, kort voor het nieuwe jaar. Mijn Volvo C30 is ouder en in mij het verlangen naar een nieuwe, oude auto's groeit. Om precies te zijn, na een Jaguar XJ6, die ik al een paar dagen hebben gezien.

 

Het stuk worden verkochtHet stuk worden verkocht vóór te horen dat ik mijn C30 continu op hetzelfde workshop (Volvo) was in onderhoud en dat de chequeboek tot 200.000 km is over de hele linie gehandhaafd. Sinds mijn dealer mijn C30 wist best, ik voor het eerst hoop op die bleek me en kreeg een aanbieding van 3.300 €. Voor een 8-jaar-oude auto met 200.000 kilometer op de teller met een complete geschiedenis en een nieuwe prijs op het moment van 33.900 € is niet echt veel. Maar het is gewoon een Volvo en Volvo hebben een enorme verlies van waarde. Ik voelde me op dat moment ook bij het kopen van bekende ... Het maakt niet uit Karl. We kunnen zien ja wat er gebeurt.

 

Toen verscheen bij Auto Scout om een ​​advertentie te WKDA die ik geïnteresseerd klikte (ja, ik gebruik geen AdBlocker maar aan elke kant). Ik was er al mijn auto details over (natuurlijk, geen persoonlijke gegevens) en hebben de - Let op! - consumentenprijzen van WKDA gezien. Daarnaast was er de hint dat eventuele extra functies, zoals leer, xenon verlichting en andere "schoonheden" Er wordt geen rekening en dat een afspraak genomen nuttig zijn in een basis op het terrein zou zijn.

 

Aanbod aan zijBod door Page Up de homepage WKDA de C30 met 3.517 € + speciale apparatuur werd aangeboden. Dus voor de verkoop. Dat zou wel eens bijna 200 € meer dan het aangeboden Volvo. Geïnteresseerde Ik heb een afspraak geregeld en ging naar de basis naar Bremen. Hoewel het een beetje buiten de gebaande paden in de wereld, maar absoluut prima.

 

één was aangekomen hartelijk begroet en "examinator" vroeg om een ​​proefrit. Hier mijn C30 werd gecontroleerd. geteste koppeling, versnellingsbak, grappige geluiden en ga zo maar door. Gelukkig, alles was prima (hoewel ik er ben erg kieskeurig!). De resterende controle is verricht. Het was allemaal zorgvuldig gecontroleerd. opgenomen voertuiggegevens, nam foto's, gecontroleerd Macken (het bestuurdersportier werd opnieuw geschilderd na het ooit had prima contact) en 19"Hij fotografeerde velgen. Als een kleine bonus, was er de service boekje inclusief rekeningen te doen.

 

Nou, de beoordeling en de prijsbepaling zal niet worden gedaan aan de basis, maar in het centrum van Berlijn (als ik het goed begrepen heb). Alle gegevens (foto's en Co) werden via tablet gedreven naar Berlijn en vervolgens moesten we wachten. ongeveer 10 minuten later, was het antwoord. Ongelukkige manier de prijs was lager dan op de homepage van WKDA gemeld. Ondanks meer faciliteiten en de werkelijke perfecte staat (voor zover er geen visueel en technisch perfect C30 op de markt -. Zodra er iets fatsoen, het was direct gerepareerd Behalve een eigenaardigheid in een velg geen eigenaardigheden waren er).

 

De aangeboden prijs was ergens rond de 3.400 €. Echter, mijn verlangen prijs was 4.500 € (ik zou persoonlijk ook veel geduld). Ik ging achter een collega-ondernemer die had € 4.000 bood me zo omdat ik dan ook ben, zou ik iets minder dan 4.000 €. maar doet niets.

 

verbeterde aanbiedingNachgebessertes AngebotIch keek uit naar 4000 € bevriend met me naar de prachtige XJ Sport te krijgen, toen mijn mobiele telefoon ging. WKDA gevraagd recall. Okay, genaamd en een vriendelijke, aardige dame aan de telefoon vertelde me dat de opgegeven prijs is inconsistent en dat de collega / collega, die een beoordeling in Berlijn uitgevoerd, was verkeerd. Het versterkt tot 4.500 € en vroeg of ik nu geïnteresseerd was.

 

Voordat ik wilde het af te slaan, was ik innerlijk denken: snellere verkoop, sneller aanschaf van de XJ of eventueel verdragen langer en nog hoop voor meer geld door middel van een onderhandse verkoop? De koopman in mij kwam door en ik zei dat een verkoop via de telefoon. Gelukkig, zoals ik twee dagen later, de XJ gekocht

 

Volledige tuin!Vol hof! De gevolgde procedure was absoluut soepel. De betalingen stroomde onmiddellijk. Voertuig werd afgetekend voor mij. Ik had graag mijn nummerplaat als aandenken te houden, maar deze ging naar een goed doel ... Ik heb een paar dagen later een bevestiging in de vorm van een scan uit het voertuig inschrijving bij de "devaluatie" door een district in Berlijn.

 

Kortom, het proces was goed, en ik denk dat de "berekening Agent" houdt in Berlijn op doel een tweede aanbod. Eenmaal rond de klant eventueel afschepen met een lagere prijs. Indien de klant weigert, en het voertuig is echt de moeite waard geld, kan ik me voorstellen dat je een betere deal in een paar dagen.

 

Dus als tegen een fatsoenlijke (!) Prijs Moeche verkopen zonder problemen zijn auto kort, is in goede handen bij WKDA. Ik heb er geen spijt en kan alleen proberen om mijn positieve ervaring te delen.

Like this post? Please share to your friends: