contact op met de eigenaars van voertuigen aan de hand van de nummerplaat

Nadat ik steeds vaker kwamen in de afgelopen maanden met het onderwerp in contact komen, heb ik veel tips, kansen en ideeën voldaan. Dus dacht ik bij mezelf dat ik in de tijd te vullen het schrijven van een artikel aan de verschillende varianten richten, zelfs op een punt. Deze eerste blog artikel is bedoeld om andere leden dienen als een kort stappenplan over het onderwerp.

Er kunnen veel verschillende redenen waarom u wilt een of andere manier met een eigenaar van het voertuig te communiceren. Maar waar om contactgegevens te krijgen?

 

Dus de houder te identificeren - ik bedoel adres en dus - is moeilijk of is een aanzienlijke inspanning.

 

Classic opties

 

Men zou kunnen hebben verzekering bedacht een truc:

 

U belt op zijn verzekering zegt, en dat het voertuig, dat geparkeerd staat vlak voor één, kuste de verf van uw bumper. Je hebt de vlag en wilt u contact opnemen met de houder. Dit zou doen op de "tegengestelde" Insurance run. Is gewoon stress.

 

over de registratiekantoor eveneens geëlimineerd. Want hier het beleid van toepassing. Als je geluk gehad en had een vriend daar, zou het nog steeds mogelijk, maar. Maar niet iedereen weet wie het Admissions Office. :-(

 

Anders zou het slechts een juridische kwestie zijn - Advocaat / politie - Als een echte geval van schade bestaat, krijg je dus zeker contact. Maar wie wil er nog een ongeluk?

 

Als u om welke andere reden waarom je wilt contact informatie hebben, dus het is erg moeilijk.

 

MAAR

 

Er zijn een paar websites waar mogelijk. Dus in ieder geval zo ver dat je kunt zoeken naar een kenteken - en als het gezochte merk er is geregistreerd -} kunt u een bericht te sturen naar de houder te schrijven. Ik ken persoonlijk 5 van hen:

 

Plate flirt (kfz.de) - gratis

 

Goes zonder registratie. waar je kunt zoeken een kenmerk eenvoudig gehouden zijde. De opgeslagen gegevens (indien beschikbaar) wordt weergegeven. U kunt ook zijn eigen kenmerken en gebruikersnaam + e-mail op te geven. Wanneer het dan iemand die op zoek is, krijgt hij uw record.

 

Mailacar.de - gratis

 

Goes zonder registratie. U typt een label en kan een bericht maximaal 255 tekens. Dit wordt opgeslagen 7 dagen. Ze krijgt in de tijd iemand uit - dan contact wordt gemaakt. Niet meer en niet minder biedt deze site. Praktisch - zij het met obstakels.

 

Nummernschild.de - gedeeltelijk vrij

 

Het registreren. Voor mij persoonlijk gevraagd te veel persoonlijke gegevens bij het registreren - zelfs het telefoonnummer (ter verificatie ... ...) Als u geregistreerd bent, kunt u een voertuig profiel aan te maken, met maximaal 4 beelden, rate profielen of gewoon stoppen nummerplaten zoeken of schrijven naar hen. In de begeleidende brief van een identificatie is gratis. Voor sommige acties betaal je met munten. Je hebt een aantal munten voor gratis krijgen min of meer unieke dingen (bijvoorbeeld Register, vul profiel, upload foto en vrienden uitnodigen (Coins er sinds maar alleen voor degenen die meld je dan aan). Men kan ook spelen Munten met andere leden ,

 

In principe zal gewoon vrij snel te landen op het punt waar de plaats van gebruik kost altijd een beetje geld. Ik persoonlijk - - ook de site verwarrend en een of andere manier liefdeloos gemaakt. En de pagina-ontwerp - nou ok, is een kwestie van smaak. is ook heel vreemd dat je geen persoonlijke gegevens (naam, e-mail, telefoonnummer, enz.) meer, veel kan omdat veranderen, na registratie - zeer nuttig gratis.

 

pkw-flirt.de - gratis

 

Het registreren. Als je erin geslaagd om u te registreren, kunt u flirten met andere identifiers. Het register wordt bemoeilijkt door het feit dat de "toepassing kan realiseren" knop vaak unanklickbar is (is tekst bovenop). Dat is dom. Ook, afhankelijk van de browser anders. De mogelijkheden voor interactie zijn bescheiden. visueel niet bijzonder aantrekkelijk voor mijn smaak. Je moet kijken naar de stilstand.

 

platerate.com - gratis

 

Het registreren. Visuele en gunstige voorwaarden mijn favoriet. De registratie vereist enige indicator, e-mailadres en wachtwoord. Na het aanmelden kunt u terecht op zoek naar nummerplaten, en - net als bij de andere ook gebruikelijk - in contact te komen. Zelfs voor grafische voorstelling cool. Andere voertuigen kunnen worden besproken, beoordeeld en aangesloten op een vriendschap functie. Ook een private en een publieke prikbord is aanwezig. Een voertuigprofiel kan tot 100 beelden bevatten - dit is een houderprofiel toegewezen. U kunt een onbeperkt aantal auto's te creëren. Kortom, ik heb de site zeer goed doordacht en koel geïmplementeerd vinden.

 

Maar doe jezelf maar een beeld van de websites die hier getoond voor dit onderwerp!

 

conclusie

 

Over het geheel genomen, zijn er een paar manieren om contact met het voertuig eigenaren - die nuttig zijn vrij om echte problemen en anderen die komen voor een eigen paspoort redenen hoogstwaarschijnlijk vraag.

 

Als u niet de volledige contact van een voertuig eigenaar echt dringend en voor het goede doel nodig heeft, kan men een dergelijk portaal te proberen. Als je gewoon geluk dat de gevraagde kenmerken is aangemeld bij een van deze sites - dan gaat het zonder ingewikkelde situatie, zoals hierboven geparafraseerd. De rest moeten beslissen voor jezelf.

 

Voor zover mijn kennis.

 

Ik hoop te hebben presenteerde een goed overzicht. ?

 

groeten

Like this post? Please share to your friends: