Test vzdržljivosti Kia Sportage: Bralci preizkus MT-mladostnike – velik, udoben, vendar s pomanjkljivostmi v podrobnostih

ne bomo preizkusili sam, ampak z vami naš dolgoročni avto test: je bilo potovanje MT-mladi dva tedna z našimi Kia Sportage.

MT-Mladi so bili dva tedna z našega časa, ki potujejo tester
MT-Mladi so bili dva tedna z našega časa, ki potujejo tester

Vir: Nicks manjši razstavni

Berlin - Pisk, pisk. Skoraj 7000 kilometrov nas spremljajo Kia Sportage - pisk - na našem potovanju po Škotskem. Pisk, pisk. Kaj pa to Gepiepe za? Vprašali smo isto vprašanje.

To je razlog, zakaj smo začeli prav v času, z negativnim točke: The Sportage je nadležno, ker je ves čas piska. Seveda, včasih je smiselno. Predvsem pa popolnoma neutemeljena. Kia opozarja (z motorjem), ko je voznikova vrata odprta. In pri odpiranju vrat prtljažnika. In ko zapiranjem prtljažnih vrat. In vseeno. Na kratko, taborišča, smo bili še posebej priljubljen, še posebej ponoči.

Kia Sportage: veliko prostora, a ne povsod

Potovanje z strešnim kovčkom: Prtljažnik je manjši od pričakovanega. Obstaja lepa veliko prostora na kolenih Potovanje z strešnim kovčkom: Prtljažnik je manjši od pričakovanega. Obstaja lepa veliko prostora na kolena Vir: Nicks majhen razstavni Dovolj zmerjal. Poleg piskanje smo bili na splošno zadovoljni z avtomobilom. Še posebej s svojo opremo. Lepa usnjeni sedeži ponujajo sedeže v štirih zunanjih sedežev in prezračevanje v prvi vrsti. Prvič, se ne počutijo preveč udobno. Čez nekaj časa je ena pa ugotovila, da je najbolje sedečem položaju in se počutim zelo udobno.

Bilo bi lepo, nižji položaj sedenja. Dva do tri centimetre več globine bi moralo biti. Potem visok potniki imajo veliko glavo sobo. Od približno 1,85 metra visok je Zvezda proti las zatreti.

Na zadnji želimo tudi več prostora. Ko je pokrov prtljažnika pregibno (Pisk, pisk), ena je všeč zaletavate glavo. V veliki SUV, smo samo ne pričakujejo, da se moramo skloniti pod zavihkom.

Prtljažnik za Kia ima 491 litrov prtljage v podatkovnem listu. Nad robu okna, vendar je ne preveč dobro uporabna. polje streho smo v času našega potovanja ni bilo okrog. Mazda 6 Kombi (522 litrov) smo podobno količino prtljage brez nahrbtnika. imajo več prostora za noge potnikov. Tu je Sportage je zelo radodaren. Tako da boste morali pogosteje mesto.

Hudič je v podrobnostih

Super: The Sportage samodejno pretvori informacijski mph v Veliki Britaniji v km / h vrednosti, Super: The Sportage samodejno pretvori informacijsko mph v Veliki Britaniji v km / h vrednostih Vir: Nicks majhen razstavni vseeno Prvi pogled na notranjost ohranja zwiegespaltenen vtis. Obdelava, pa ni res, materiali. Čeprav se prilega vrzeli, lahko gumbe pritisniti dobro in ropota nič. Toda kaj se dotaknete tudi trde plastike. Še posebej v sredinski konzoli na avtomatsko prestavne ročice in obloge vrat, ki je še posebej opazen.

Zgornji del armaturne plošče je v skladu s peno, ampak ponaredek šiv deluje na vrhu neumno. Poleg tega, ampak mi je všeč notranjost. V vseh vratih ustreza 1,5-L steklenice, in obstaja veliko velike posode. Na sredinski konzoli se pametnih telefonov lahko polnite induktivno.

Kdaj imeli električne energije po zaslugi treh vtičnic 12-voltnih in USB za polnjenje vtičnice spredaj in zadaj obilno sedanje. Le s podatki-USB priključek za zabavni sistem mobilnega telefona stroški skoraj ni. Povezava prek povezave Bluetooth je ekonomska - tukaj, ampak manjka v nekaterih funkcij na dotik.

Cestnina: Tovarna Kia je lepo, uravnotežen zvok. To nas je prepričal že v Venga pred dvema letoma. Tudi Navi naredi njegova služba dobra. Medtem ko so hitrejše sistemi, zasloni na dotik boljše ločljivosti in intuitivne operacije. Vendar smo zelo dobro upravlja s sistemom. V Veliki Britaniji, sistem samodejno izračuna prometne znake v Moodle km / h. Kar manjka, je moč zapiranje okna.

Si želite avtonomno vožnjo

Med potovanjem, SUV pogosto šel off-piste Med potovanjem, SUV pogosto šel off-piste Vir: Nicks majhen razstavni Ne samo, da prometni znak pomočnik Dela zelo dobro. Tudi, opozorilo o zapustitvijo voznega pasu opravlja svoje delo odlično. To drži avto na sredino pasu in redko sam omogoča Patzer. Na žalost, voznik mora potrditi svojo pozornost na krmilnih posegov - dotika ni dovolj.

S prometnega znaka, mrtvem kotu in opozarjanja pred zapustitvijo voznega pasu je Sportage že teče skoraj sama po sebi. Na žalost, adaptive cruise control, Kia Sportage za pogrešanega niso na voljo v tem paketu. Prav tako ne obstaja sistem start-stop v velikem dizel.

Morda zato, ker je sklopljen s 6-stopenjskim avtomatskim menjalnikom za razliko od manjših motorjev. To se zdi zastarela in omogoča, da se motor vrteti po nepotrebnem visoke. Motor sam počuti relativno šibka za tako velik dizel. Še posebej na avtocesti je skriva čutil 50 KM.

Kljub Diesel precej žejen

Poraba je bila na naši turneji z visokim deležem ceste v povprečju 8,5 litra na 100 kilometrov. Na avtocesti ni strešni kovček, kot na 9 pred decimalno vejico. V primerjavi z Mazda 6, ki smo jih preživeli dobra dva litra manj na podoben profilu vožnje.

Kdo zvitki s Škotske, je ne samo na ulici Kdo zvitki s Škotske, je ne samo na ulici Vir: Nicks majhen razstavni To je lahko zaradi velike oči, na 19-palčna kolesa, prenos pretvornikom navora in pogonom na vsa kolesa Kia nekje. Ampak, da se take vrednosti, morajo biti pripravljeni, če ste zainteresirani za Sportage.

Na splošno je Sportage je udoben potovalni avtomobil. Njegova napeta podvozje komaj zlikane udarec proč. Za to potrebujete avto, kljub visoko težišče ne prispeva k krivulj. Tudi pri visokih hitrostih avtoceste komaj kaj mu prinaša od ostalega. Bili smo presenečeni, da je zelo tih v notranjosti.

Končno pomanjkljivost dobi Sportage za sistem na vsa kolesa. Na položnem terenu je hitro preobremenjeni. Če dve kolesi ne vlečnih, se niti upočasnila niti moči se pošlje ostalih koles. Posledica tega je, da se vam zatakne in se lahko ponovno brezplačno z dinamiko. Za "problem" je bil znan po več generacij Sportage. On je samo SUV, ne SUV.

Zaključek

Vse v vsem, Sportage je dober avto. Praktičnost in način življenja imajo do dobro uravnotežena. Šibke betonske malo stvari, ki vam ga vozi za konkurenco. Za to je avto zmaga na ceno.

Kia Sportage 2.0 CRDI 185 GT-Line: Specifikacije

 • Motor: 2,0-litrski katalizator turbodizelski shranjevanje
 • Menjalnik: šeststopenjski avtomatski navora menjalnik pretvornik, pogon na vsa kolesa
 • Moč: 185 KM (136 kW) pri 4000 U / min
 • Navor: 400 Nm pri 1750 do 2750 vrt / min
 • Največja hitrost: 201 km / h
 • Pospeševanje 0-100 km / h: 9.5 y
 • Poraba po proizvajalcu: 6,3 l / 100 km
 • Leto: december 2016
 • Osnovna cena Kia Sportage 2.0 CRDi 185 AWD: 36.490 €
 • cena avto test (seznam): 42,860 evrov
 • Dolžina: 4,480 mm
 • Širina: 1.855 mm
 • Višina: 1.635 mm
 • Medosna razdalja: 2.670 mm

Več vtisov iz Škotske Travel pa je blog MT-mladostnike.

Kia Sportage: Preizkus MOTOR-govorec januarja

Od zdaj naprej, bomo poslali naše najboljše novice enkrat na dan preko WhatsApp in INSTA. Sliši se dobro? Potem preberite tukaj, kako se lahko registrirate. To traja samo 2 minuti.

Like this post? Please share to your friends: