Nissan Qashqai Facelift (2017): Poročilo testno vožnjo, podatki, cene – Avtonomija je pozneje v novi Qashqai

Evropski trg je najbolj uspešen Qashqai zgodovina Nissan. facelift zgodba o uspehu se nadaljuje? Mi test popravljeno različico.

Nissan Qashqai Facelift (2017): urednik MOTOR-TALK Sven Förster z
Nissan Qashqai Facelift (2017): urednik MOTOR-TALK Sven Förster z "novo" Nissan Qashqai

Vir: Nissan

Dunaj - Gone so dnevi, ko boste odgovorili na Qashqai refleksivno »zdravje«. Kompaktni SUV je že dolgo neizrekljivega za nepogrešljivo. Vsaj za Nissan. Od njegove uvedbe na trg v letu 2007 so prodali 2,3 milijona izvodov po vsem svetu, v Evropi ni Nissan bila doslej uspešna. skrbno Po druga generacija modela nadgradnja ne uspe.

Facelifted Nissan Qashqai razlikuje v luči zadnjih rep zlasti s spremembami iz prejšnjega modela Facelifted Nissan Qashqai razlikuje v luči zadnjih rep zlasti s spremembami iz prejšnjega modela Vir: Nissan

Del neodvisna od spomladi 2018

Najočitnejša vizualna sprememba? V-profil na mreži hladilnika se širi v vse smeri in zdaj sega do žarometov. Nissan emblem odraščal. Ne brez razloga: Za logotip blagovne znamke, radar senzor je skrit. Kljub temu, da oskrbuje le zasilna zavora pomagati s podatki. Od pomladi 2018, bo radarski senzor skupaj s kamero na višini notranje ogledalo je osnova za delno avtonomno vožnjo.

Adaptivni tempomat, ki samodejno ustavi in ​​zažene, v kombinaciji z opozorilom na izhodu iz voznega pasu, ima avto z intervencijo volana na spletu - nič novega. če ne bi bilo objave tega ta Avto mora spopadati v Traffic Jam in Queuing prometa brez posredovanja voznika. Prav tukaj mnogi sistemi, ki prihajajo na trg, niti omejitev: The pomočjo volana je aktiven na večini modelov le od 60 km / h. Tako hitro so bili vozniki v težki premikajočih prometa pogosto všeč.

Napredek pri ravnanju

Nissan obljublja volanski pomoč iz prvega km / h. Mi smo radovedni, ampak nadzor Qashqai za zdaj se raje. Končno, se osveži kompaktni SUV namen je zagotoviti s spremembami krmiljenje, vzmetenje blažilniki in opazno boljše ravnanje. To je, če mislite, da je japonski le omogočena športne načina krmiljenja. V standardno opremo je primerna neposredno, ampak vedno mehka in nenatančno. Pri glasovanju v ostrejši Qashqai da serpentinah zabavno.

Kdo v resnici hoče, da ga pozna na ukrivljeno trate, mora spustiti v globine računalnik v vozilu in je izven nadzora podvozja. Sistem zmanjša tekoče in pitching gibanje telesa, ki zavirajo posegov, bodisi na posameznih kolesih ali zaviranja z motorjem je. Reci: Izkazalo se je vrnil na plin. Zaskrbljujoče je "travo" za udobje pri vožnji. In za to Nissan je na koncu pričakovati. Ustreza naj grobo podvozje, kratki valovi off dobro.

Potovanje v 130 KM dizel z avtomatskim

Qashqai leta 2018 z velikim prtljažnim prostorom: zadaj lahko povabite do 1.585 litrov QASHQAI zadnji sedež, ko je zložen Qashqai leta 2018 z velikim prtljažnim prostorom: Zadnja stran QASHQAI lahko povabi do 1.585 litrov zadnji sedež, ko je zložen Vir: Nissan

Še vedno stojijo v Qashqai štirih enot, ki so na voljo: 1,2-litrski turbo bencinski motor s 115 KM je mogoče naročiti z ročnim šeststopenjskim menjalnikom ali samodejnim menjalnikom. Močnejši 1,6-litrski turbo bencinski motor s 163 KM se uporablja izključno v povezavi z menjalnikom. Enako velja za 1,5-litrski turbo dizel s 110 KM. Največji Vrsta možnih kombinacij je primerno v 1,6-litrski turbo dizel s 130 ks. Tu stoji poleg navodil in avtomatski in variante ročno mešamo kolesa za izvolitev.

Zapeljemo močan dizel še z avtomatskim menjalnikom in pogonom na sprednji kolesi. Končno, le 30 odstotkov nemški Qashqai kupci odločijo za štiri kolesa. Nismo ga izpustili na asfaltni terenu, tudi v rahlem dežju. 1,6-litrski dizelski motor deluje v spodnjem rev območju vse v redu, čeprav. Z nenadno navora udarec sprednja kolesa, vendar ne bi bilo treba ukvarjati.

Tam je, kot bi pričakovali za dizelsko gorivo, tudi v zgornjem območju vrtljajev. Bad tako, da brezstopenjski avtomatski všeč videti agregat, ki presega 3.500 vrtljajih na minuto. Že na prejšnjem modelu, številni vozniki niso bili povsem zadovoljni s CVT avtomatski. Nissan izboljšal prenosnika moči, vendar pa ostaja še veliko prostora za izboljšave. Trmo, pa ne more obtožiti sistema. Meni, da voznik premika palico, brezstopenjski menjalnik reagira tako hitro, kot moderni pretvornik in DKG rešitev.

Nissan Qashqai kot uspešnice: od začetka tržnega leta 2007 so prodali 2,3 milijona modelov po vsem svetu Nissan Qashqai kot uspešnice: od začetka tržnega leta 2007 so prodali 2,3 milijona modelov po vsem svetu Vir: Nissan

Osnovni model od 20.490 EUR

Do sedaj, je bil "TEKNA" najvišja stopnja oblogo. Z facelift Nissan razširja štiri obstoječe linije okoli novega Top različica "TEKNA plus", s sedeži v napa usnja. V vsakem primeru pa je v Qashqai, z ravnim dnom volanu. Všeč mi gotovo ne vsi, ampak je veliko bolj obvladljiv kot Volan svojega predhodnika. Davek je že znano iz Nissan Micra.

Poleg tega, Nissan padla za več izolacije in debelejše rezine hrup v Qashqai. Spremenjeni uspešnica je na voljo od 20,490 evrov za ročnim menjalnikom 1,2-litrski bencinski motor. Od avgusta facelift je trgovec, vnaprej, obstaja že nekaj pre-proizvodni modeli za testiranje.

Zaključek: Ni vse, kar je z vidika kupca

Tudi če je bolj in bolj konkurenca pojavi v kompaktnem SUV segmentu, Nissan Qashqai, je nekaj takega kot original in ima določeno prednost - tudi v obliki veliko bazo strank. Če menite, da Japonce, ki so izboljšala uspešnica v veliki meri v skladu z željami rednih.

Ali je verjetno res želel opustitev Apple carplay in odloženi začetek popolnega doc paket? Ko gre za pomoč in povezljivost Nissan prodaje Garant končno imeli večji zaostanek kot pri oblikovanju mreže hladilnika.

Specifikacije Nissan Qashqai 1.6 Diesel

 • Model: Nissan Qashqai 1.6 Diesel
 • Motor: 1,6-litrski štirivaljni turbo dizelski motor z NOx katalizatorjem shranjevanje
 • Menjalnik: CVT brezstopenjski menjalnik
 • Moč 130 KM pri 4.000 vrtljajih
 • Navor: 320 Nm pri 1750 obratih
 • Poraba: 4,7 l / 100 km (NEDC)
 • CO2: 122 g / km
 • 0 - 100 km / h 11,1 y
 • Največja hitrost: 183 km / h
 • Dolžina: 4,39 m
 • Širina: 1,81 m
 • Višina: 1,59-1,62 m
 • Medosna razdalja: 2,65 m
 • masa praznega (EU): 1485 do 1630 kg
 • Trunk: 430-1585 l
 • Osnovna cena Nissan Qashqai (standardna oprema z 1,2-litrskim bencinskim motorjem): od 20,490 EUR
 • Odpiranje trga: avgust 2017

Nissan Qashqai z novo vrhunsko opremo linijo Nissan Qashqai z novo vrhunsko opremo linijo "TEKNA plus": So priznane s strešnimi letvami in zunanjih ogledal v krom

Like this post? Please share to your friends: