Erdogan kunngjør Steam bilmodell – Steam elektrisk bil å treffe markedet i 2021

27 år siden var den siste tyrkiske "Anadol" fra båndet. Nå er en etterfølger skal bygges. Fordel: Tyrkia har allerede en kraftig bransjen.

Den Anadol A1 ble bygd i 1966 til 1975 i samarbeid med Ford. Nå Tyrkia planlegger sammen med fem selskaper en ny bilmodell
Den Anadol A1 ble bygd i 1966 til 1975 i samarbeid med Ford. Nå Tyrkia planlegger sammen med fem selskaper en ny bilmodell

Kilde: EnginT CC-BY-SA-3.0 via wiki commons & dpa / picture allianse

Istanbul - Ingen tvil: Tyrkia er en bil-gal nasjon - det spiller ingen tvil som en gang ble utkjempet gjennom trafikken i Istanbul, Ankara og Izmir. en egen tyrkisk bilmerke Men det var siste gang nesten 27 år. I de 60 årene, Tyrkia hadde flere typer merkevare "Anadol" satt på markedet. Men produksjonen endte på 1990-tallet.

Nå landet ønsker å fortsette denne epoken. Tyrkia vil igjen, ifølge Statens ministeren Recep Tayyip Erdogan i 2021 en produsert i landet, en uavhengig auto bringe til markedet. For produksjon av et konsortium av fem selskaper var ansvarlig, sa den tyrkiske presidenten torsdag i Ankara.

Disse ble vurdert av Anadolu Group, tyrkisk-qatarske selskapet BMC Holding Kiraca at Turkcell Group og Zorlu Holding. Erdogan sa han trodde at tyrkerne foretrekker bilen så snart den var på markedet.

Tyrkia har kjøpt rettighetene til Saab-modellen

Urealistiske planer er ikke - nytt heller. Allerede i 2015 bekreftet daværende industri og nåværende forsvarsminister Fikri Isik: Tyrkia kjøpte lisensene på 9-3 av den svenske eieren Nevs. På den tiden også annonsert at det vil være bilen er en elektrisk bil med utvidet rekkevidde.

den Tyrkisk bilindustrien er i utgangspunktet i god form. Syv bil planter produserer sørøst for Istanbul og rundt Bursa. En tilførsel infrastruktur er derfor tilgjengelig samt fagarbeidere. Nesten 1,5 millioner biler produsert i landet i 2016, hvorav, men om tre fjerdedeler ble eksportert.

Disse bilene vil bli produsert i Tyrkia

produsert i Gebze Honda den kompakte Civic i den vellykkede spesielt i Øst-Europa dørs variant. Ikke langt unna står den tyrkiske ford-Fabrikk i Kocaeli Det amerikanske selskapet produserer kommersielle kjøretøy som transitt og Tourneo Courier. Fra 2019, er Transit Custom å kjøre som en plug-in hybrid fra bandet her. Litt lenger øst produsert i Izmit Hyundai den lille bilen i10 og i20 for det europeiske markedet. Toyota bygger i nær Sakaraya modellene Corolla, C-HR og verso.

Bursa er den andre bil "hotspot" Tyrkia. Den Tofas ble etablert i 1968 av den tyrkiske Koc Holding og italienske Fiat-gruppen. Hoved dagens modeller er fritidsaktivitet bilen Doblo og Fiorino og deres tallrike derivater: Ram Promaster by, Opel Combo, Peugeot Bipper. produsert neste fiat her er den nye kompakte tråd med Tipo, Tipo vogn og Aegea.

Ikke langt fra Tofas anlegget til andre bilprodusentene har avgjort: Renault her produserer Clio som en stasjonsvogn og kombi og sedan Fluence. går kl Karsan Otomotiv Hyundai også fremstille kommersielle kjøretøyer H 350th

kilde: M. Material v. dpa

Fra nå av, sender vi vår beste nyheten en gang om dagen via Whatsapp og Insta. Høres bra ut? Så les her hvordan du kan registrere. Det tar bare 2 minutter.

Like this post? Please share to your friends: