Honda Civic 1.0 Vtec Turbo: Test – Stor chassis, trist Funzeln

han elsker kurver byen han kan: The Civic går smidig, rask og økonomisk. Han har også score med sin dristige utseende, men søl opp lyset. Den kompakte i testen.

Nye Civic, nye størrelsen: Compact er 4,52 meter lang - ganske mye for en kombikupé
Nye Civic, nye størrelsen: Compact er 4,52 meter lang - ganske mye for en kombikupé

Kilde: mobile.de

Berlin - han er ikke lenger virkelig kompakt, den kompakte bilen fra Honda. I sin tiende generasjon Civic legger for ryddig. Han er en kombikupé så stor som gamle Mittelklässler med Stage. Samtidig han bygger fra under panseret: Basen jobber nå med tre sylindere og en liter slagvolum. Dette er nå vanlig praksis i kompaktklassen, Civic men nye.

Den ytre forblir karakteristikk, herunder spoiler sentralt på bakruten. Den iøynefallende design kan ikke ta alle, selvfølgelig. Dette mot er en ekte sjeldenhet i volumet segmentet. Eksperimenter ingen lov her ellers. Civic er en velkommen endring.

Vi kjørte Civic i den tiende generasjon med basen bensin og "Elegance" utstyr i to uker i hverdagen. Hvor han scorer og hvor problemet ligger, du leste våre Komplett plasseringer.

dimensjoner | Space | kroppen

Bak grillen, er det moderne: Saugbenziner eller inntak manifold injeksjon er ikke lenger i programmet. Kommunal starter med to turbo, en diesel følger Bak grillen, er det moderne: Saugbenziner eller inntak manifold injeksjon er ikke lenger i programmet. Civic starter med to turboer, en diesel følger Kilde: mobile.de Mer størrelsen betyr mer plass. Ikke desto mindre, er fallet lengde 4,52 meter (+ 13,5 cm) og 2,70 meter akselavstand (+ 9,5 cm) i det første øyeblikk ikke er tilfelle. Mye viktigere: Honda ikke lenger å plassere tanken under forsetene. Han gled langt tilbake før bakakselen. Dette gir en lavere sittestilling og mer takhøyde foran.

Denne høye sjåfører endelig har nok plass i Civic. Prisen: Kontoen for "Magic Seats" av sin forgjenger. Så setet av baksetet kan foldes opp 9 ikke lenger som i Civic. Noe selvstendighet og reell merverdi er tapt. Som en trøst, forblir stammen.

Og for en: 478 liter opp til vinduskant er store klasse. Med så mye plass tar vi på scenen rett bak baksetene. For interiør gigantene i Civic er ikke total. Dens flat silhouette (1,43 meter) og skråtaket kostnaden plass. Bak er det tett inntil hodet. For dette passer benplass i baksetet. Praktisk: sidelukkelasterommet deksel (sparer plass) og det store kammeret i midtkonsollen (plass).

En Civic stasjonsvogn vil ikke vike, i Generation 10th Honda gir dagens modell utelukkende som en sedan eller fem-dørs.

interiør | bearbeiding | materialer

Typisk: Spoiler sentrert på bakruten, slående baklykter Typisk: Spoiler sentrert på bakruten, slående baklysene Kilde: mobile.de til cockpiten på Civic må venne. Den har en leken og mindre harmonisk. For mange materialer og stiler alternativ. Speedometeret er digital. Bryterne på rattet ikke virker gjennomtenkt, radioen kan betjenes bare av touch - men ser ikke sånn. Det tar en stund før du ikke lenger styrer temperaturen, faktisk hvis du tror volumet.

Behandlingen i Civic er bra. Vi vil ha mer ensartethet i materialer, mindre Playstation i speedometer og en bedre følelse på multifunksjonsrattet. Bedre vil det være på midtkonsollen. Her Honda installert klart, behagelig clicky bryteren. Slik må det være.

infotainment | radio | tilkobling

Hvorvidt en Civic er i et nettverk, bestemmer utstyret. I bunnen er det ingenting ett nivå over minst en radio. Fra "Elegance" har et navigasjonssystem med 7-tommers skjerm, smartphone nettverk, Internett-tilgang og HDMI-porten er en del av standardutstyret. Høyere utstyr får bedre lydanlegg. Navigasjonsprogramvaren kommer fra Garmin.

Systemet kobler seg flytende med telefoner, navigerer pålitelig og spiller musikk fra alle de store mediene fra. Penere grafikk var vakker, en knapp for volum praktisk talt. Irriterende: Hvem bekreftet ikke distraksjon klausulen av systemet (etter hver start), lander i skjermspareren.

Assistance Systems | sikkerhet

Førerplassen i Honda Civic 10: Vanntilvenning Førerplassen i Honda Civic 10: Bli vant Kilde: mobile.de fleste veiviser bygger Honda som standard i Civic. Adaptiv cruise control, lane assist, bakkestarthjelp, trafikkskilt anerkjennelse, kollisjonsvarsling med fotgjengere deteksjon og automatisk fjernlys er alltid om bord. Park assistanse og blind flekk advarsel kommer i de dyre variantene. En grei pakke.

Noen hjelpere Honda har ennå omarbeiding. Kjørefelt avgang av vår Civic sviktet fullstendig i regnet. Mens cruise control holdt avstand, men ikke gi selvstendige gass ved forbikjøring. og fjernlys automatisk avstengning for sakte til å. De få bilister fortalte oss via blinklys.

All Dårlige: standard halogenlykter kommer like foran bilen. Nærlys går i denne klassen i nesten 20 år mer.

kjøre | motor | transmisjon

Crisp kretsen rundt det bra knott setting. Irriterende: Temperaturinnstillingen sit der du vil justere volumet Crisp kretsen rundt det bra knott setting. Irriterende: Temperaturinnstillingen sit der du vil justere volumet Kilde: mobile.de Honda tilbyr Civic i Europa kun med direkte innsprøytning turbomotorer. Basen gir 129 hk og 200 Nm dreiemoment fra en liter kapasitet. Den tre-sylinder trekker den kompakte tilstrekkelig hurtig fremover. Selv om det høres svampaktig og fet blåser av når lasten endres: For utøvere mangler det untenrum makt og toppe vilje. Men Honda har fortsatt Type-R.

Den lille Civic føles i byen (og rundt) mest komfortabel. Her går han rolig og økonomisk: Mens pendling til Berlin Vicinity han sprutet i gjennomsnitt en 6,1 liter per 100 kilometer. I rushtiden var det 8, 9 liter i tett trafikk. Mer var ikke engang i høyt tempo på motorveien. Det er greit.

Honda standard kombinere en skarp sekstrinns manuell girkasse med basen bensin. I de to første kursene, oversettelsene liker å få tangled i turboforsinkelse. Med en bit av å bli vant til, men det plager neppe vanlige Civic sjåfører, vil det ikke snart huske.

håndtering | chassis | styring

I høyt tempo av Civic kommer til utmerket. Hjuloppheng og styring enig Honda fra smidig og direkte. Spesielt i kurver rask dette oppsettet lignende. Den Honda er støttet av den bakre aksel ren og trekker ujevn rundt kurven.

Den sporty honeycomb er dekorative bare, eksos gjemme Den sporty honeycomb er dekorative bare, eksos gjemme Kilde: mobile.de Selv om han arbeider med en helt annen målsetting, minnes Civic gode eksempler på japanske tuning kunst som Mazda MX-5 eller Toyota 86: For moro han ikke trenger ekstrem ytelse. Så mye agility ville man ikke forvente i lys av den lille motoren.

funksjoner | pris | Konklusjon

På Civic mens det er mange ting å kritisere, om mange ting kan bli oversett, men. Til operatøren du blir vant til, like lekne interiør og skjemmende Navi. Hvem kan leve med det, får en smidig, økonomisk og uavhengige bil. Spesielt standard suspensjon vi likte.

Av lyset, men sklir Civic opp på en ny måte. Den grunnleggende Funzeln ikke lenger en del av 2017 i en ny bil. Bedre lamper med LED-lamper er det ingen ekstra kostnader, men bare i de høyere modellvarianter. "1,0 Turbo direktør" (fra 28.100 euro) og "1.5 Turbo Sport" (182 hk, 27,960 euro) det bør derfor være minst hvis du ønsker å forlate bygrensen oftere bak.

Det er allerede mye penger for en kompakt bil. Det finnes en rekke funksjoner, men. Vi savnet bare godt lys selv på "Elegance" (fra 25,170 euro). "Sport" blir LED-lamper og større motor. Som "Executive" går Civic med grunnleggende maskin, men bedre høyttalere, aktiv fjæring, auto-dimming speil og noen hjelpere. Mer er mulig, men ikke nødvendigvis nyttig.

Mer informasjon og diskusjoner om dagens Honda Civic finner du 10 Forum i vår nye Honda Civic.

Spesifikasjoner Honda Civic 1.0 Vtec Turbo

 • Drive: 1,0-liters, tre-sylindret turbo
 • Effekt: 129 hk (95 kW) ved 5500 o / min
 • Dreiemoment: 200 Nm ved 2250 r / min
 • Girkasse: 6-trinns manuell
 • 0-100 km / t: 10,9 sek
 • Topphastighet: 203 km / t
 • Forbruk: 5,0 l / 100 km (nedc)
 • Test forbruk: 6,1 l / 100 km
 • Lengde: 4518 m
 • Bredde: 1,799 m
 • Høyde: 1,434 m
 • Akselavstand: 2697 m
 • Egenvekt: 1,275 kg
 • Trunk: 478 l
 • Strike Honda Civic: fra 19,990 euro
 • Strike Honda Civic Elegance: 25,170 euro
 • Pris testbil: 26166 €

Like this post? Please share to your friends: