Min erfaring med “Vi kjøper bilen”

Hei motor oppleser!

 

Til å begynne med et Godt Nyttår! Forhåpentligvis har du alle kom i bedre enn meg! (Nyttårsaften med feber og smerter i kroppen ettermiddag til sengs, før morgenen halvveis approachable) ...

 

Foreløpig reklame oppstår stadig på TV "Vi kjøper bilen din" (Jeg snart på WKDA). Som jeg allerede har brukt selskapet / brukt, jeg ønsket å dele min erfaring i denne bloggen artikkelen. Kanskje dette vil hjelpe deg i tilfelle et salg på.

 

La oss starte ganger. Det er året 2014, desember, like før det nye året. Min Volvo C30 er eldre og i meg ønsket om en ny, gamle biler er økende. For å være presis, etter en Jaguar XJ6, som jeg allerede har observert noen dager.

 

Stykket skal selgesStykket skal selges før å bli fortalt at jeg min C30 kontinuerlig på samme verksted (Volvo) var i vedlikehold og at sjekkhefte til 200.000 km ble opprettholdt over hele linja. Siden min forhandler mitt C30 visste best, jeg først håpe på som viste meg og fikk et tilbud 3.300 €. For en 8 år gammel bil med 200.000 kilometer på klokken med komplett historie og en ny pris på tidspunktet for 33,900 € er egentlig ikke mye. Men det er bare en Volvo og Volvo har en enorm tap av verdi. Jeg følte på den tiden også når du kjøper kjent ... Uansett Karl. Vi kan se ja hva som skjer.

 

Tilbake da dukket opp på Auto Scout til en annonse for å WKDA som jeg klikket interessert (ja, jeg bruker ikke Adblocker men på hver side). Jeg var der alle mine bil detaljer om (selvfølgelig, ingen personlige data) og har - OBS! - utsalgspriser av WKDA sett. I tillegg var det hintet om at eventuelle tilleggsfunksjoner som skinn, xenon lys og annet "skjønn" er ikke tatt hensyn til, og at en avtale vil være nyttig i en base på stedet.

 

Tilbudet om sideTilbudet av Page Up hjemmesiden WKDA C30 med 3.517 € + spesialutstyr ble tilbudt. Så for salg. Som noen gang ville nesten 200 € mer enn det som tilbys Volvo. Interessert Jeg har ordnet en avtale og gikk til basen til Bremen. Selv om det er litt utenfor allfarvei i verden, men helt greit.

 

en var kommet møtt varmt og "sensor" bedt om en prøvekjøring. Her ble min C30 kontrollert. testet clutch, girkasse, morsomme lyder og så videre. Heldigvis var alt fint (selv om jeg er veldig masete der!). Ut de resterende revisjonen ble gjennomført. Det ble nøye kontrollert. Bildata registrert, tok bilder, sjekket Macken (førerdøren ble malt etter at det en gang hadde fin kontakt) og 19"Han fotograferte felger. Som en liten bonus, det var serviceheftet inkludert regninger å gjøre det.

 

Vel, vurdering og prisdannelsen ikke gjøres på basen, men i det sentrale Berlin (hvis jeg forstod riktig). Alle data (bilder og Co) ble drevet via nettbrett til Berlin og så vi måtte vente. omtrent 10 minutter senere, var det svaret. Uheldig måte prisen var lavere enn på hjemmesiden til WKDA rapportert. Til tross for flere fasiliteter og selve perfekt stand (i den grad det ikke er visuelt og teknisk mer perfekt C30 på markedet -. Så snart noe anstendighet, det ble løst umiddelbart Bortsett fra en særhet i en felg var det ingen quirks).

 

Den tilbudte prisen var et sted rundt 3400 €. Men mitt ønske prisen var 4500 € (jeg ville privat også få mye tålmodighet). Jeg gikk bak til en kamerat handelsmann som hadde € 4000 bare tilbød meg det fordi jeg er Uansett, ville jeg få i underkant av 4000 €. men gjør ingenting.

 

forbedret tilbudNachgebessertes AngebotIch så frem til 4000 € venner med meg å få den vakre XJ Sport, da mobilen min ringte. WKDA bedt om tilbakekalling. Ok, ringte og en vennlig, hyggelig dame på telefonen fortalte meg at den oppgitte prisen er inkonsekvent og at kollegaen / kollega, som har utført en gjennomgang i Berlin, var galt. Det styrket til 4500 € og spurte om jeg var interessert nå.

 

Før jeg ønsket å slå det ned, tenkte jeg innvendig: raskere salg, raskere anskaffelse av XJ eller muligens tåle lengre og fortsatt håpe på mer penger gjennom en privat salg? Kjøpmannen i meg kom gjennom og jeg sa et salg over telefon. Heldigvis så jeg to dager senere, kjøpte XJ

 

Full verftet!Full domstol! Man går var helt greit. Utbetalingene strømmet umiddelbart. Kjøretøyet ble utkvittert for meg. Jeg ville ha likt å holde min lisens plate som minner, men disse gikk til et veldedig ... Jeg fikk noen dager senere en bekreftelse i form av en skanning fra kjøretøyet registrering med "devaluering" av en bydel i Berlin.

 

Oppsummert prosessen var bra, og jeg tror at "beregning Agent" holder i Berlin med vilje en andre tilbud. Når rundt kunden muligens fob med en lavere pris. Dersom kunden nekter, og bilen er virkelig verdt pengene, kan jeg tenke meg at du får en bedre avtale i løpet av få dager.

 

Så hvis det er en anstendig (!) Pris Moeche selge uten problemer bilen sin kort tid, er i gode hender med WKDA. Jeg angrer ikke på det, og kan bare prøve å dele min positiv opplevelse.

Like this post? Please share to your friends: