kontakt bileiere med hjelp av nummerskiltet

Etter at jeg kom mer og oftere de siste månedene med faget i kontakt med, har jeg møtt mange tips, muligheter og ideer. Så jeg tenkte for meg selv at jeg fylle tiden på å skrive en artikkel for å fokusere de ulike variantene selv på ett punkt. Denne første bloggen artikkelen er ment å tjene andre medlemmer som et kort veikart om emnet.

Det kan være mange ulike grunner til at du ønsker å kommunisere med kjøretøyets eier en eller annen måte. Men hvor du skal få kontaktinformasjon?

 

Så holder identifisere - Jeg mener adresse og så - er vanskelig eller innebære betydelig innsats.

 

Klassiske alternativer

 

Man kunne muligens ha forsikring funnet ut et triks:

 

Du ringer på hans forsikring sier, og at kjøretøyet som er parkert rett foran en, kysset maling av støtfangeren din. Du har flagget og ønsker å kontakte innehaveren. Dette ville på "motstå" Forsikring løp. Er bare stress.

 

om registrering kontor også eliminert. For her gjelder. Hvis du hadde flaks og hadde en venn der, ville det være, men fortsatt mulig. Men ikke alle vet hvem til inntakskontoret. :-(

 

Ellers ville det bare være en juridisk sak - Advokat / politi - hvis en ekte tilfelle av skade eksisterer, får du så definitivt kontakt. Men hvem ønsker en ulykke ennå?

 

Hvis andre grunner du vil ha kontaktinformasjon, så det er veldig vanskelig.

 

MEN

 

Det er noen nettsteder der det er mulig. Så i hvert fall så langt at du kan søke om lisens plate - og hvis det søkte merket er registrert der -} kan du skrive en melding å sende til innehaveren. Jeg personlig kjenner fem av dem:

 

Plate flørt (kfz.de) - gratis

 

Går uten registrering. som du kan søke et kjennetegn holdt enkel side. De til lagrede data (om den finnes) vises. Du kan også angi sine egne særtrekk og brukernavn + e-post. Når da noen er ute etter, han får posten din.

 

Mailacar.de - gratis

 

Går uten registrering. Du skriver inn en kode, og kan legge inn en melding opp til 255 tegn. Dette lagres 7 dager. Får det i gang noen fra - så kontakt. Ikke mer og ikke mindre gir dette nettstedet. Praktisk - riktignok med hindringer.

 

Nummernschild.de - delvis fri

 

Registrering. For meg personlig bedt for mange personlige detaljer ved registrering - selv telefonnummer (for verifisering ... ...) Hvis du er registrert, kan du opprette et kjøretøy profil, med opptil 4 bilder rente profiler eller bare stoppe nummerskilt Søk eller skrive til dem. Følgebrevet til en identifikator er gratis. For noen handlinger du betale med mynter. Du har noen mynter for gratis få mer eller mindre unike ting (f.eks Register, fylle ut profilen, laste opp bilde og invitere venner (Mynter det siden, men bare for dem som deretter registrere deg). Man kan også spille Mynter med andre medlemmer ,

 

I utgangspunktet bare vil lande ganske raskt til et punkt der bruksstedet alltid koster litt penger. Jeg personlig - - også finne området forvirrende og noe gjort ukjærlig. Og siden design - vel ok, er en smakssak. er også veldig rart at du ikke ser noen personlige opplysninger (navn, e-post, telefonnummer, etc.) mer, mye kan endre fordi, etter å ha blitt registrert - veldig nyttig gratis.

 

pkw-flirt.de - gratis

 

Registrering. Hvis du har klart å registrere deg, kan du flørte med andre identifikatorer. Registret er komplisert av det faktum at "søknaden Utfør" -knappen ofte unanklickbar er (er tekst oppå). Det er dumt. Avhengig av hvilken nettleser annerledes. Mulighetene for samhandling er beskjedne. visuelt ikke spesielt attraktivt for min smak. Du må se på stans.

 

platerate.com - gratis

 

Registrering. Visuelle og enkle betingelser min favoritt. Registrering krever eneste indikatoren, e-post og passord. Etter å registrere deg kan du gå å se etter bilskilt, og - som med den andre også vanlig - å komme i kontakt. Selv representert grafisk kul. Andre biler kan kommenteres, rangert og koblet til et vennskap funksjon. Også en privat og en offentlig oppslagstavle er til stede. Et kjøretøy profil kan inneholde opp til 100 rammer - dette er tilordnet en holder profil. Du kan opprette et ubegrenset antall kjøretøy. Totalt sett synes jeg området svært godt gjennomtenkt og kul implementert.

 

Men gjør deg selv, men et bilde av nettstedene som vises her for dette emnet!

 

Konklusjon

 

I det hele tatt, det er noen måter å komme til kontakt bileiere - de som er nyttige i stedet til reelle problemer og andre som kommer for private pass grunner mest sannsynlig spørsmålet.

 

Hvis du ikke trenger full kontakt av et kjøretøy eier virkelig haster og med god grunn, kan man prøve en slik portal. Hvis du bare heldig at etterspurte egenskaper er logget på ett av disse områdene - så går det uten komplisert situasjon, som omskrevet ovenfor. Resten må bestemme selv.

 

Så langt ut min kunnskap.

 

Jeg håper å ha presentert en god oversikt. ?

 

hilsen

Like this post? Please share to your friends: